Правилата на форума

  Share
  avatar
  GadniarA
  Администратор
  Администратор

  Правилата на форума

  Писане  GadniarA on Вто Мар 24, 2009 8:05 pm

  Задължителни:

  1. Писането на кирилица е задължително!
  2. Толерантност и уважение към всички! Уважавайте чуждото мнение и избор!
  3. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
  4. Забранява се публикуването на материали, съдържащи порнография, насилие, прокламация на наркотици и тероризъм, обиди на расова/етническа, сексистка или религиозна основа! Забранява се употребата на подобни материали от графичен тип в аватарите, подписите и профилите на потребителите!
  5. Забранява се публикуването на линкове към продукти, предмет на чужда интелектуална собственост – музика, софтуер, филми и други! Изключение правят само такива, за които е налице изричното разрешение на автора им.
  6. Забранява се публикуването на всякакви серийни номера, кракове и други!
  7. Забранява се рекламирането на фирми и частни лица, търговска дейност и услуги в теми, аватари, подписи или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администрацията на форума. Забранява се също рекламата и спама на лични съобщения! За желаещите да рекламират тук – моля, свържете се с форумната администрация!
  8. Частните обяви са разрешени само в секцията „Купува – Продава”. Комерсиалните обяви не са разрешени! Комерсиални реклами са допустими само чрез банери (виж т.7.).
  9. Забранява се писането от два или повече акаунта!
  10. Запознайте се с правилата, преди да поствате! Непрочитането им не е извинение за тяхното неспазване!
  11. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им! Не пишете заглавия само с главни букви!
  12. Запознайте се със структурата на този форум! При постване на нови теми – използвайте разделите, тематично подходящи за тях!
  13. Въздържайте се от излишни мнения, офтопик, чат, флууд, спам!
  14. При употреба на цитати, цели материали или статии от други източници в постингите си, задължително посочете името им, както и авторите. Ако са от Интернет страница - напишете адреса й!
  15. Използвайте стандартният форумен шрифт при писането на мнения! Разрешена е употребата на друг шрифт, цвят или bold (italic, underline) само за акцентиране на определен пасаж или фраза!
  16. Предоставянето на лична информация от участници във форума става единствено лично от тях и само с тяхно съгласие. Моля, докладвайте всяко едно нарушение на това правило, за да вземем нужните мерки за изтриването на тази информация. Форумът не носи отговорност за предоставени лични данни от потребителите, които продават в секциите или са ги предоставили за контакт във връзка със събитие или по друг повод.

  Строго препоръчителни:

  1. Ограничете големината на подписите си! Не използвайте в тях снимки с голям размер, много на брой различни снимки или други подобни материали!
  2. От съображение за нагледност и последователност на четене не е желателно цитирането на мнения:
  * Намиращи се непосредствено преди мнението, което Вие ще публикувате;
  * Съдържащи повече от една снимка;
  * По-дълги от 7 реда текст;
  * Особено предните 3 наведнъж!!!
  3. Въздържайте се от дискутирането на теми, несвързани с музиката, които водят до сериозни и ненужни караници, като футбол, политика, религия, национализъм и други!
  4. Въздържайте се от публикуването на постинги, съдържащи само емотикони!
  5. Това е форум за музиканти, а не за фенове – в тази връзка обсъждайте чужда музика само в раздел „Говорилня” ! Музиката на нашите потребители се обсъжда в раздел „Авторска музика”.
  6. Използвайте бутона „Докладвай”, когато мислите, че сте забелязали нередност! Така ще помогнете да поддържаме този форум чист и подреден!

  Правила за пускане на обяви (строго задължителни!):  Правила за пускане на теми в раздел ”Какво, къде, кога?” :

  1. Информация относно участия и концерти на групи, самостоятелни изпълнители, програма на заведения от клубен тип и периодични фестивални изяви да бъдат пускани в една тема! Отнася се за мероприятия, с които сте свързани – като изпълнители, организатори, други.


  Всички теми, които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани или изтривани! Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение!
  Модераторите и администраторите не дължат обяснение на никой! Ако не може да намерите своя тема или мнение – моля, прочетете правилата отново!

   В момента е: Сря Юли 18, 2018 10:23 am